OM ELIM

Vi vill att Elim ska vara en kyrka där Du  ska känna dig hemma. Oavsett om du är van kyrkobesökare, söker en stilla stund eller bara är nyfiken på den kristna tron är du alltid välkommen att vara med på våra gudstjänster och samlingar. Vi firar gudstjänst i princip varje söndag kl 10.00. Kom som du är!

Basen i församlingens liv är våra gudstjänster, barn- och ungdomsverksamheten samt Erikshjälpen Second Hand, där vi är delägare Vi tror också att den lilla gruppen är viktig för gemenskap och omsorg. I våra hemgrupper delar vi vardagslivet och tron med varandra.

Elimkyrkan är en församling med runt 100 medlemmar i olika åldrar. Den har funnits i bygden i över 100 år och är idag församling med mycket engagemang och liv. Du hittar oss centralt i Skene, Marks kommun. Teologiskt har vi våra rötter i baptismen, det betyder att vi tillämpar så kallat troendedop där den som döps själv har fattat beslutet att tro på Jesus och leva som kristen. Men vi välkomnar även medlemmar in i vår gemenskap med rötter i andra kristna traditioner. Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan (EFK) med cirka 30 000 medlemmar över hela landet

Kontakt

Kontakt: Tobias Westh, pastor, tobias@elimskene.se, 0702-17 87 56

Adress: Elimförsamlingen, Varbergsvägen 60, 51161 Skene

Karta: http://goo.gl/maps/2Zlgf

E-post: info@elimskene.se

Bankgiro: 406-6973

Swish: 1234 65 35 72